Σχετικά με εμάς

Η τεχνική εταιρεία ΚΗΠΟΜΟΡΦΗ ιδρύθηκε από το γεωπόνο Κωνσταντίνο Φιλάο, απόφοιτο της Ανώτατης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών, τον Αύγουστο του 1991 στη Θεσσαλονίκη.

Επίκεντρο των δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι η μελέτη-κατασκευή και συντήρηση χώρων καλλωπιστικού πρασίνου. Η ΚΗΠΟΜΟΡΦΗ είναι σε θέση να αναλάβει επιτυχώς δημόσια και ιδιωτικά έργα, σχετιζόμενα με τους τομείς δραστηριοτήτων της, ανεξαρτήτως κλίμακας και βαθμού δυσκολίας καθώς η συνεχής επένδυση στον ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό επιτρέπει την άριστη διεκπεραίωση ιδιόρρυθμων κατασκευών με ιδιαίτερες περιβαλλοντολογικές απαιτήσεις. Βασικός σκοπός της επιχείρησης είναι η δημιουργία λειτουργικών και καλαίσθητων χώρων καλλωπιστικού πρασίνου με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Στόχος και φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες με επιδίωξη την βέλτιστη απόδοση στους άξονες ποιότητα-κόστος-αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ο πλήρης τεχνολογικός εξοπλισμός, το άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οργανωμένο δίκτυο συνεργατών και η προσαρμογή στις ιδιαιτερότητες, τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες του εκάστοτε πελάτη συνθέτουν την σημερινή εικόνα της ΚΗΠΟΜΟΡΦΗΣ και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για συνεχή εκπλήρωση των εταιρικών στόχων σε όλα τα επίπεδα.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας αποτελείται από

01
Τη διακοσμήτρια Θώμη Φιλάου, πτυχιούχο της Σχολής Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών Αθηνών.
02
Τέσσερις μόνιμους εξειδικευμένους εργατοτεχνίτες με μεγάλη εμπειρία σε έργα καλλωπισμού χώρων πρασίνου.
03
Συνεργασίες με Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Τεχνικές Εταιρείες καθώς και με έμπειρα συνεργεία και εποχιακούς εργατοτεχνίτες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

10ο χλμ. Θεσ/νίκης - Μουδανιών, Κτίριο Φίλιππος

Τ. 6944535900 email: info@kipomorfi.gr

Ακολουθήστε μας : facebook 32twitter 32google 32 

Kipomorfi.gr ©  All Rights Reserved. Developed By POLLUX